НЕОБХІДНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В ПРОЦЕС УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ

  • G. Golovko
  • M. Borozdin
  • Y. Tokar
Ключові слова: системи, інформаційні системи, інформаційні технології, управління, ресторанний бізнес

Анотація

У цій статті висвітлено необхідність і важливість використання інформаційної системи в діяльності сучасного ресторанного бізнесу. Представлено природу інформаційних систем та завдання, які вони можуть виконувати. Розглянуто напрямок впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та автоматизації в управлінську діяльність ресторанів. Визначено залежність ефективності роботи закладу харчування від правильно автоматизованого процесу роботи. Фактично доведено, що використання інформаційних систем є необхідною умовою сучасних ресторанів і сприяє прийняттю обґрунтованих стратегічних управлінських рішень для підвищення конкурентоспроможності та створення відповідної та ефективної інфраструктури.

Завантаження

Дані про завантаження поки що недоступні.

Посилання

1. Glazunov V. N. Management of enterprise income: practical recommendations. Moscow: Economy, 2003. 137 p.
2. Veselova O. S. Introduction of centralized information systems as a way of reengineering BP. M.: Peter, 2007. 12 p.
3. Bilukha M., Mykytenko T. Methodology of accounting in the electronic environment. Accounting and audit. 2011. No. 8. P. 50-54.
4. Butynets F. F. Theory of Accounting [Text]: Textbook. for students. Zhytomyr, 2000. 356 p.
5. Zagorodniy A. G. Accounting policy and its influence on the financial results of the EP. Finance of Ukraine. 2010. No. 1. P. 54-60.
6. Korobov M. Y. Financial and economic analysis of enterprises [Text]: textbook. K .: TV "Knowledge", KOO, 2008. - 378p.
7. Tsyutsyak A. Organization of accounting and analytical process of restaurant enterprises in terms of automated information processing. Visnyk of Khmelnytsky National University. 2012. No. 1. P.60-64.
8. Use of information and computer technologies for automation of restaurant business, available at: https://www.logsign.com/
9. Goryaev Y., Karabutov N. N. A. Information technologies of management. Moscow: MIEMP, 2006. 102 p.
Опубліковано
2021-05-31
Як цитувати
Golovko G. Необхідність впровадження автоматизації та інформаційної системи в процес управління ресторанним бізнесом / G. Golovko, M. Borozdin, Y. Tokar // Системи управління, навігації та зв’язку. Збірник наукових праць. – Полтава: ПНТУ, 2021. – Т. 2 (64). – С. 67-69. – doi:https://doi.org/10.26906/SUNZ.2021.2.067.
Розділ
Інформаційні технології

Найбільш популярні статті цього автора (авторів)