НЕОБХІДНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В ПРОЦЕС УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
Ключові слова:
системи, інформаційні системи, інформаційні технології, управління, ресторанний бізнес
Анотація
У цій статті висвітлено необхідність і важливість використання інформаційної системи в діяльності сучасного ресторанного бізнесу. Представлено природу інформаційних систем та завдання, які вони можуть виконувати. Розглянуто напрямок впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та автоматизації в управлінську діяльність ресторанів. Визначено залежність ефективності роботи закладу харчування від правильно автоматизованого процесу роботи. Фактично доведено, що використання інформаційних систем є необхідною умовою сучасних ресторанів і сприяє прийняттю обґрунтованих стратегічних управлінських рішень для підвищення конкурентоспроможності та створення відповідної та ефективної інфраструктури.Завантаження
Дані про завантаження поки що недоступні.
Посилання
1. Glazunov V. N. Management of enterprise income: practical recommendations. Moscow: Economy, 2003. 137 p.
2. Veselova O. S. Introduction of centralized information systems as a way of reengineering BP. M.: Peter, 2007. 12 p.
3. Bilukha M., Mykytenko T. Methodology of accounting in the electronic environment. Accounting and audit. 2011. No. 8. P. 50-54.
4. Butynets F. F. Theory of Accounting [Text]: Textbook. for students. Zhytomyr, 2000. 356 p.
5. Zagorodniy A. G. Accounting policy and its influence on the financial results of the EP. Finance of Ukraine. 2010. No. 1. P. 54-60.
6. Korobov M. Y. Financial and economic analysis of enterprises [Text]: textbook. K .: TV "Knowledge", KOO, 2008. - 378p.
7. Tsyutsyak A. Organization of accounting and analytical process of restaurant enterprises in terms of automated information processing. Visnyk of Khmelnytsky National University. 2012. No. 1. P.60-64.
8. Use of information and computer technologies for automation of restaurant business, available at: https://www.logsign.com/
9. Goryaev Y., Karabutov N. N. A. Information technologies of management. Moscow: MIEMP, 2006. 102 p.
2. Veselova O. S. Introduction of centralized information systems as a way of reengineering BP. M.: Peter, 2007. 12 p.
3. Bilukha M., Mykytenko T. Methodology of accounting in the electronic environment. Accounting and audit. 2011. No. 8. P. 50-54.
4. Butynets F. F. Theory of Accounting [Text]: Textbook. for students. Zhytomyr, 2000. 356 p.
5. Zagorodniy A. G. Accounting policy and its influence on the financial results of the EP. Finance of Ukraine. 2010. No. 1. P. 54-60.
6. Korobov M. Y. Financial and economic analysis of enterprises [Text]: textbook. K .: TV "Knowledge", KOO, 2008. - 378p.
7. Tsyutsyak A. Organization of accounting and analytical process of restaurant enterprises in terms of automated information processing. Visnyk of Khmelnytsky National University. 2012. No. 1. P.60-64.
8. Use of information and computer technologies for automation of restaurant business, available at: https://www.logsign.com/
9. Goryaev Y., Karabutov N. N. A. Information technologies of management. Moscow: MIEMP, 2006. 102 p.
Опубліковано
2021-05-31
Як цитувати
Golovko G. Необхідність впровадження автоматизації та інформаційної системи в процес управління ресторанним бізнесом / G. Golovko, M. Borozdin, Y. Tokar // Системи управління, навігації та зв’язку. Збірник наукових праць. – Полтава: ПНТУ, 2021. – Т. 2 (64). – С. 67-69. – doi:https://doi.org/10.26906/SUNZ.2021.2.067.
Розділ
Інформаційні технології
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.