Визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості.

  • Петро Іванович Коренюк Дніпровський державний технічний університет
  • Геннадій Іванович Карімов Дніпровський державний технічний університет.
  • Катерина Андріївна Звонарьова Дніпровський державний технічний університет
Ключові слова: м’ясопереробна промисловість, розвиток підприємства, пріоритетні напрями, харчова галузь

Анотація

Розглянуто проблеми розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. Сформовано напрями можливого розвитку підприємства. Визначено перспективи та заходи для реалізації власних можливостей м’ясопереробного підприємства.

Дані про авторів

Петро Іванович Коренюк, Дніпровський державний технічний університет

Розглянуто проблеми розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. Сформовано напрями можливого розвитку підприємства. Визначено перспективи та заходи для реалізації власних можливостей м’ясопереробного підприємства.

Геннадій Іванович Карімов, Дніпровський державний технічний університет.

кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту організацій і адміністрування.

Катерина Андріївна Звонарьова, Дніпровський державний технічний університет

магістрант кафедри менеджменту організацій і адміністрування

Посилання

1. Шишковський С.В. Методи оцінювання потенціалу підприємств / С.В. Шишковський, Р.В. Фещур, В.Ю. Самуляк // Удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління діяльністю суб’єктів господарювання: монографія / за заг. ред. д.е.н., проф. М.Г. Білопольського; Макіївський економ-гуманіт. ін-т. – Донецьк : Східний видавничий дім, 2012. – С. 258–264.
2. Погорелов Ю.С. Зміни потенціалу підприємства як рушійна сила його розвитку / Ю.С. Погорелов // Економіка і регіон. – 2016. – № 2(57). – С. 59–66.
3. Савчук О.А. Стратегічні фактори успіху харчових підприємств / О.А. Савчук, А.І. Пляскіна // Вестник ХНТУ. – 2006. – № 3 (26). – С. 208 – 210.
4. Ревуцька Н.В. Формування бізнес-моделі підприємства (за матеріалами підприємств харчової промисловості України): автореф. дис. канд. екон. наук: 08.06.0 / Н. В. Ревуцька. – Київ, 2005. – 20 с.
5. Заїнчковський А.О. Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України / А.О. Заїнчковський // Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 31. – С. 18–21.
6. Островська І. П. Аналіз формування інноваційного потенціалу переробної промисловості аграрного виробництва України / І.П. Островська, В.О. Непочатенко // Інвестиції: практика та досвід. – 2014. – №2. – C. 86–89.
7. Ревуцька Н.В. Харчова промисловість України: оцінка діючих бізнес-моделей в галузі / Н.В. Ревуцька // Актуальні проблеми економіки. – 2003. – № 12(30). – С. 89 – 96.
8. Приватне підприємство «Укрптахосервіс». Офіційний сайт. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://ukrptaha.com.ua/
9. Кігель В.Р. Математичні методи ринкової економіки: навчальний посібник / В.Р. Кігель. – К.: Кондор, 2003. – 158 с.
Опубліковано
2016-09-07
Як цитувати
Коренюк ПетроІванович Визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. / ПетроІванович Коренюк, ГеннадійІванович Карімов, КатеринаАндріївна Звонарьова // Науковий журнал «Економіка і регіон». – Полтава: ПНТУ, 2016. – Т. (4(59). – С. 61-67. – doi:https://doi.org/10.26906/EiR.2016.4(59).1114.
Розділ
ЕКОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ