Визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості.

Автор(и)

  • Петро Іванович Коренюк Дніпровський державний технічний університет
  • Геннадій Іванович Карімов Дніпровський державний технічний університет.
  • Катерина Андріївна Звонарьова Дніпровський державний технічний університет

DOI:

https://doi.org/10.26906/EiR.2016.4(59).1114

Ключові слова:

м’ясопереробна промисловість, розвиток підприємства, пріоритетні напрями, харчова галузь

Анотація

Розглянуто проблеми розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. Сформовано напрями можливого розвитку підприємства. Визначено перспективи та заходи для реалізації власних можливостей м’ясопереробного підприємства.

Біографії авторів

Петро Іванович Коренюк, Дніпровський державний технічний університет

Розглянуто проблеми розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. Сформовано напрями можливого розвитку підприємства. Визначено перспективи та заходи для реалізації власних можливостей м’ясопереробного підприємства.

Геннадій Іванович Карімов, Дніпровський державний технічний університет.

кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту організацій і адміністрування.

Катерина Андріївна Звонарьова, Дніпровський державний технічний університет

магістрант кафедри менеджменту організацій і адміністрування

Посилання

Шишковський С.В. Методи оцінювання потенціалу підприємств / С.В. Шишковський, Р.В. Фещур, В.Ю. Самуляк // Удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління діяльністю суб’єктів господарювання: монографія / за заг. ред. д.е.н., проф. М.Г. Білопольського; Макіївський економ-гуманіт. ін-т. – Донецьк : Східний видавничий дім, 2012. – С. 258–264.

Погорелов Ю.С. Зміни потенціалу підприємства як рушійна сила його розвитку / Ю.С. Погорелов // Економіка і регіон. – 2016. – № 2(57). – С. 59–66.

Савчук О.А. Стратегічні фактори успіху харчових підприємств / О.А. Савчук, А.І. Пляскіна // Вестник ХНТУ. – 2006. – № 3 (26). – С. 208 – 210.

Ревуцька Н.В. Формування бізнес-моделі підприємства (за матеріалами підприємств харчової промисловості України): автореф. дис. канд. екон. наук: 08.06.0 / Н. В. Ревуцька. – Київ, 2005. – 20 с.

Заїнчковський А.О. Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України / А.О. Заїнчковський // Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 31. – С. 18–21.

Островська І. П. Аналіз формування інноваційного потенціалу переробної промисловості аграрного виробництва України / І.П. Островська, В.О. Непочатенко // Інвестиції: практика та досвід. – 2014. – №2. – C. 86–89.

Ревуцька Н.В. Харчова промисловість України: оцінка діючих бізнес-моделей в галузі / Н.В. Ревуцька // Актуальні проблеми економіки. – 2003. – № 12(30). – С. 89 – 96.

Приватне підприємство «Укрптахосервіс». Офіційний сайт. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://ukrptaha.com.ua/

Кігель В.Р. Математичні методи ринкової економіки: навчальний посібник / В.Р. Кігель. – К.: Кондор, 2003. – 158 с.

Downloads

Опубліковано

2016-09-07

Як цитувати

Коренюк, П. І., Карімов, Г. І., & Звонарьова, К. А. (2016). Визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємств м’ясопереробної промисловості. Економіка і регіон Economics and Region, (4(59), 61–67. https://doi.org/10.26906/EiR.2016.4(59).1114

Номер

Розділ

ЕКОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ