ПІДВИЩЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ ПРОГНОЗУВАННЯ ОСІДАННЯ ҐРУНТОВОЇ ОСНОВИ - Винников, Ю. Л.; Косточка, Н. А. (Збірник наукових праць. Галузеве машинобудування, будівництво, 2017)
Проаналізовано розрахунок осідання ґрунтової основи методом пошаровогопідсумовування. Для підвищення достовірності оцінювання стисливості ґрунту тапрогнозу осідання вдосконалено метод розрахунку осідання ґрунтової основи.Ключові слова: модуль деформації, стисливість, осідання, коефіцієнтпористості, точність.