(untitled) (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Висвітлено окремі результати досліджень стосовно особливостей виконання ремонтно-будівельних робіт з реконструкції промислових будівель під об’єкти цивільного призначення. Наведено класифікацію груп промислових будівель за часом їх зведення, що підлягають ревіталізації. Виявлені основні види ремонтно- відновлювальних робіт на вказаних об’єктах та окреслені шляхи їх вдосконалення. Ключові слова: ревіталізація, особливості реконструкції, ефективність будівельних робіт.