НОВІ СТАЛЕЗАЛІЗОБЕТОННІ СТРУКТУРНО-ВАНТОВІ КОНСТРУКЦІЇ - Стороженко, Л. І.; Гасій, Г. М.; Гапченко, С. А. (Збірник наукових праць. Галузеве машинобудування, будівництво, 2017)
Розглянуто нові просторові конструкції– сталезалізобетонні структурно-вантові покриття, які складаються з армоцементної плити та структурної сталевої решітки. Описано їх будову, особливості, переваги, галузь застосування та можливі конструктивні вирішення. Ключові слова: сталезалізобетон, структура, ванти, плита, решітка, вузол.