РОЗРОБЛЕННЯ ПРУЖНИХ ОПОР ВІБРАЦІЙНИХ ПЛОЩАДОК ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ - Нестеренко, М. П.; Воскобійник, О. П.; Павленко, А. М. (Academic journal. Industrial Machine, Building Civil Engineering, 2017)
Наведено аналіз розроблених у ПолтНТУ нових конструкцій пружних опорвіброплощадок для формування залізобетонних виробів. Викладено основніпринципи конструювання високоефективних пружних опор зі зменшеноюматеріалоємністю й збереженням простоти їхніх конструкцій.Ключові слова: бетонна суміш, вібраційна площадка, пружна опора.