ОЦІНКА КОНСТРУКТИВНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ЯКОСТЕЙ ВІБРАЦІЙНИХ МАШИН ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ - Нестеренко, М. П.; Білецький, В. С.; Семко, О. В. (Academic journal. Industrial Machine, Building Civil Engineering, 2017)
Наведено короткий опис розроблених у ПолтНТУ віброплощадок і порівняння їхніх споживчих якостей з найбільш поширеними вібромашинами як за питомими показниками енерго- та металоємності, динамічності, так і за допомогою безрозмірного комплексного параметра. Ключові слова: вібраційна машина; питомі показники енерго-, металоємності, динамічності; безрозмірний комплексний параметр.