МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВТОМНОЇ МІЦНОСТІ НЕМЕТАЛЕВОЇ СТЕРЖНЕВОЇ АРМАТУРИ - Гамеляк, І. П.; Коваль, Т. І. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено математичну модель визначення втомної міцності неметалевої стержневої арматури на прикладі базальтової арматури. Отримані дані є підставою для створення методики розрахунку витривалості конструкцій мостів, армованих базальтовою арматурою. Ключові слова: неметалева арматура, повторне навантаження, втомна міцність, математична модель.