СТАТИСТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ ДЛЯ РОЗРАХУНКІВ НАДІЙНОСТІ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ - Карюк, А. М. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Виконано узагальнення статистичних характеристик випадкового процесу змін температури атмосферного повітря, необхідних для розрахунків надійності будівельних конструкцій, з урахуванням додаткових географічних факторів, що впливають на ці характеристики. Ключові слова: статистичні характеристики температури, квазістаціонарний випадковий процес, надійність будівельних конструкцій.