НАДІЙНІСТЬ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ БАЛОК ІЗ КОМБІНОВАНИМ АРМУВАННЯМ, АРМОВАНИХ АРМАТУРОЮ КЛАСУ А1000 ТА А500С - Бліхарський, З. Я.; Бобало, Т. В.; Крамарчук, А. П.; Ільницький, Б. М. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто надійність роботи залізобетонних балок із комбінованим армуванням, армованих стержневою арматурою класу А1000 та А500С. Подано порівняння результатів проведеного лабораторного випробовування елементів із комбінованим армуванням з результатами розрахунку за нормативним документом ДБН В.2.6:2009. Ключові слова: залізобетонні конструкції, комбіноване армування, високоміцна арматура, деформативність.