ОЦІНКА НАДІЙНОСТІ ВИРОБНИЧИХ ПЛАНІВ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗА УМОВ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ЛОГІСТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ - Харченко, Ю. А. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Досліджено основні властивості, які визначають стабільність плану. Удосконалено систему розроблення виробничих планів машинобудівних підприємств для забезпечення певного рівня доходу. Запропоновано модель оцінювання надійності плану за умов невизначеності логістичних параметрів. Ключові слова: економіко-математична модель, надійність, виробничий план, невизначеність, логістичні параметри.