ІМОВІРНІСНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПОХИБКИ РОЗРАХУНКОВИХ МОДЕЛЕЙ ОПОРУ СТАЛЕВИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Мартынов, Ю. С.; Надольский, В. В.; Полещук, А. Л.; Сикора, М. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено статистичні характеристики похибок моделей опору сталевих елементів. Акцент зроблено на моделі опору, прийняті в Єврокодах. Визначено значення часткових коефіцієнтів для моделей опору сталевих елементів. Ключові слова: похибка моделі опору, ймовірнісна модель, частковий коефіцієнт.