ОПТИМІЗАЦІЯ НАСАДКИ СТАЦІОНАРНОГО РЕГЕНЕРАТИВНОГО ТЕПЛОУТИЛІЗАТОРА ВЕНТИЛЯЦІЙНОГО ПОВІТРЯ ДЛЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ТА ЖИТЛОВИХ БУДІВЕЛЬ - Кутний, Б. А.; Куленко, І. В. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто питання вибору типу та розміру насадки стаціонарного регенеративного теплоутилізатора вентиляційного повітря для адміністративних і житлових будівель. Запропоновано варіанти конструктивних рішень для теплообмінних насадок різного виду. Результати досліджень можуть застосовуватися для аналізу теплового режиму та проектування регенеративних теплоутилізаторів. Ключові слова: оптимізація, насадка, теплообмінник, витяжне повітря.