РОЗРОБЛЕННЯ ПРУЖНИХ ОПОР ВІБРАЦІЙНИХ ПЛОЩАДОК ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ - Нестеренко, М. П.; Воскобійник, О. П.; Павленко, А. М. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено аналіз розроблених у ПолтНТУ нових конструкцій пружних опор віброплощадок для формування залізобетонних виробів. Викладено основні принципи конструювання високоефективних пружних опор зі зменшеною матеріалоємністю й збереженням простоти їхніх конструкцій. Ключові слова: бетонна суміш, вібраційна площадка, пружна опора.