ПРОГРАМНИЙ СЕРВІС ОБСЛУГОВУВАННЯ ЛАБОРАТОРІЇ ПО ЗАБОРУ АНАЛІЗІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
Виконано аналіз сучасних підходів до розробки сайтів та обрано технології для створення програмного сервісу лабораторії по забору медичних аналізів.  Ключові слова: PHPStorm, база даних, рефакторинг, HTML, CSS, PHP, JavaScript, розробка, блок-схема