ВЕБ-ДОДАТОК ДЛЯ СЕРВІСУ ПРОДАЖУ КОМП'ЮТЕРНОЇ ТЕХНІКИ, РОЗРОБЛЕНИЙ ЗА ДОПОМОГОЮ ФРЕЙМВОРКА YII2 (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті представлено веб-додаток для сервісу продажу товарів комп'ютерної техніки. Розкрито функції та принципи роботи основних компонентів сервісу. Ключові слова: веб-додаток, ІТ сфера, сервіс продажу, модель представлення даних MVC, фреймворк YII2, мова програмування PHP.