СИСТЕМИ ОЦІНКИ ІТ-ВРАЗЛИВОСТЕЙ ПРИ ОБРОБЦІ РЕЗУЛЬТАТІВ АУДИТУ БЕЗПЕКИ КОРПОРАТИВНОЇ МЕРЕЖІ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В даний час все більше актуальності на ринку інформаційної безпеки набуває послуга інформаційного аудиту. Дана стаття дає докладну класифікацію послуг і акцентує увагу на особливостях різних видів інформаційного аудиту. Крім того, наведено основні критерії оптимального вибору і застосування того чи іншого виду аудиту та його актуальності.