МЕТОДИ ОЦІНКИ ПРОДУКТИВНОСТІ РОБІТ ПО ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЙНИХ КАНАЛІВ В КОРПОРАТИВНИХ МЕРЕЖА (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті проведено  аналіз робіт по захисту каналів в корпоративних мережах. Розглянуті проблем , що виникають при роботі над захистом мережі. Визначено використання різних способів захисту інформації. Надано рекомендації як захиститися від витоку та втрати інформації. Досліджено методи оцінки продуктивності робіт по захисту інформаційних каналів в корпоративних мережах.