АНАЛІЗ АВТОМАТИЗАЦІЇ ОКРЕМИХ ЕТАПІВ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У роботі проведено аналіз автоматизації етапів розробки програмного забезпечення з використанням інтелектуальних систем. Було проаналізовано використання інтелектуальних систем в етапах тестування та реалізації додатків.