РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОБЛІКУ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ТИПУ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті розглянуті методи розробки сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу. Мета роботи полягає в розробці сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу із обмеженим обсягом функцій, що дозволить ефективно та зручно проводити щоденні операції користувачем. Методи розробки включають вивчення матеріалу, використання об'єктно-орієнтованого програмування, робота з базами даних MySQL.