РОЗРОБКА ПРИСТРОЇВ НА БАЗІ ПЛІС ТА МІКРОКОНТРОЛЕРІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У даній статті описані основні відмінності при розробці пристроїв на  базі ПЛІС та мікроконтролерів, а також описані способи їх реалізації та конфігурації.