ДІЕЛЕКТРИЧНА РЕЗОНАТОРНА АНТЕНА НА ОСНОВІ УСІЧЕНОГО КОНУСУ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В роботі розглянуті варіанти моделей квазіфрактальних 3D-антен, які спираються на використання в якості базового елемента усіченого конусу. В роботі розглянуто діаграми спрямованості та амплітудно-частотні характеристики таких антен, а також досліджено їх залежність від взаємного розташування елементів антени. Наведені результати моделювання антен в пакеті Ansys HFSS.