Розробка сайта комерційних послуг автомайстерні сучасними засобами програмування (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
Анотація. Обґрунтовано актуальність проблеми забезпечення зручності надання послуг комерційного характеру. Проаналізовано основні тенденції розвитку автомайстерень та визначено цінові категорії на послуги, що забезпечує даний інтернет-ресурс. Запропоновано методику розробки веб-проекту, що забезпечує адаптивність та кросбраузерність. Показана практична реалізація технологій Ajax з використанням написаного мовою програмування PHP скрипта, що забезпечують можливість реалізації зворотного зв’язку між користувачами веб-сайту та його адміністраторами.Ключові слова: автомайстерня, веб-розробка, сайт, скрипт, функціональні можливості.Abstract. Actuality problem of providing convenience to provide services of a commercial nature. The basic trends car workshop and price categories defined by the services currently provides online resources. The technique of web development project that provides adaptability and cross-browser compatibility. Shown practical implementation using Ajax technology written in the programming language PHP script, enabling implementation of communication between users of the website and its administrators. Keywords: car workshop, web development, website script functionality. Аннотация. Обоснована актуальность проблемы обеспечения удобства предоставления услуг коммерческого характера. Проанализированы основные тенденции развития автомастерских и определены ценовые категории на услуги, что обеспечивает данный интернет-ресурс. Предложена методика разработки веб-проекта, что обеспечивает адаптивность и кроссбраузерность. Показана практическая реализация технологий Ajax с использованием написанного на языке программирования PHP скрипта, что обеспечивает возможность реализации обратной связи между пользователями сайта и его администраторами. Ключевые слова: автомастерская, веб-разработка, сайт, скрипт, функциональные возможности.