ОЦІНКИ НЕОБХІДНОЇ ПРОПУСКНОЇ ЗДАТНОСТІ ТРАКТІВ ПЕРЕДАВАННЯ МЕРЕЖ КОМУТАЦІЇ ПАКЕТІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті обґрунтовується необхідність оцінки потрібної пропускної здатності трактів передавання мультисервісних мереж за критерієм допустимого значення затримки пакетів.Ключові слова: корпоративна мережа, пропускна здатність, IP-телефонія.