АНАЛІЗ МЕТОДУ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ВИКОНАННЯ МОДУЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ НА ОСНОВІ ЗАСТОСУВАННЯ НЕПОЗИЦІЙНОГО КОДУВАННЯ ЧИСЕЛ У КЛАСІ ЛИШКІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В статті розглянуто метод швидкої реалізації арифметичних операцій в КЛ на основі застосування ПКЗ.Ключові слова: непозиційній системі числення класу лишків, принцип кільцевого зсуву, арифметичні цілочисельні модульні операції