КЛАСИФІКАЦІЯ ЗАГРОЗ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В даній статті зроблено аналіз загроз інформаційної безпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах. Проведена класифікація каналів витоку інформації