Аналіз засобів для розробки web-сайту навчальної групи студентів ВНЗ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуті різні мови програмування та засоби для розробки web-сайту. Мета дослідження – проаналізувати існуючі засоби розробки web-сайтів та розробити  web-сайт навчальної групи який би виконував наступні завдання:•  Швидкий та зручний доступ до файлів.•  Оповіщення студентів.•  Організація швидкого доступу до новин.Розроблений сайт групи дозволяє:• Значно скоротити затрачуваний студентом час на пошук файлів завдань, методичних матеріалів, тощо.• Дає миттєвий доступ до останніх новин.