(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
Зважаючи на велику кількість проблем та факторів, пов’язаних з електромагнітною обстановкою, в даній статті розглянуто способи розпізнавання електромагнітних завад в системі «розумний дім» Проаналізовано та обґрунтовано вибір електронних компонентів, а саме, датчиків потужності R&S NRP-Z і NRPxS/SN, для ідентифікації електромагнітних завад. Продемонстровані способи інтеграції датчика потужності R&S NRP-Z і NRPxS/SN в систему «розумний дім» та розроблені рекомендації щодо локалізації джерел електромагнітних завад від небажаного впливу. Розкрито додаткові можливості системи «розумний дім».