(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті проаналізовано основні поняття про тестові кейси, їх структуру та принципи впровадження. Розглянуто стан тестових кейсів в сучасних реаліях розробки програмного забезпечення та програмної інженерії. Продемонстрована модель оцінювання ефективності впровадження тестових кейсів в залежності від типу та об’єму програмного проекту.