(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті приведено необхідність контролю інформаційних потоків і здійснення обліку трафіку між корпоративною мережею і Інтернет-трафіком, принципи організації обліку IP-трафіку, принципи та методи збору інформації про трафік. IP-пакет не копіюється, а пересилається в програмне забезпечення для аналізу, здійснюється зворотний зв’язок з пристроєм доступу, застосовуючи інтелектуальні алгоритми обмеження доступу для окремих клієнтів, протоколів та ін.