(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
Дана стаття описує основні поняття тестування технічних систем на сейсмічну стійкість, та наглядно демонструє саму процедуру модуляції. Як результат надані результати симуляції сейсмічних тестів технічних систем, для забезпечення безпечної роботи АЕС.