(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті проведено детальний аналіз особливостей впровадження стандарту стільникового зв’язку LTE в Україні. Розглянуті проблеми, що виникли під час створення умов для розгортання систем 4G. Визначено можливості використання різних частотних діапазонів для розгортання повнофункціональних мобільних мереж четвертого покоління.