(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті представлено програмну реалізацію системи моніторингу цільових публікацій в мережі Інтернет «Sonar Serviсe», її принципи роботи та алгоритм. Проведено аналіз подібних систем, визначено їх переваги та недоліки. Ключові слова: програмна система, цільова публікація, моніторинг, інтернет-маркетинг.