(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглянуто деякі технології створення анімації у web засобами CSS та JavaScript. Проведений порівняльний аналіз інструментів анімування web-сторінок, досліджені сфери використання тієї чи іншої технології у відповідності до поставленої задачі та вимог.