(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуті різні мови програмування та засоби для розробки web-сайту. Мета дослідження – проаналізувати існуючі засоби розробки web-сайтів та розробити web-сайт навчальної групи який би виконував наступні завдання: • Швидкий та зручний доступ до файлів. • Оповіщення студентів. • Організація швидкого доступу до новин. Розроблений сайт групи дозволяє: • Значно скоротити затрачуваний студентом час на пошук файлів завдань, методичних матеріалів, тощо. • Дає миттєвий доступ до останніх новин.