СУЧАСНІ ІНСТРУМЕНТИ РОЗРОБКИ WEB-САЙТІВ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ (Modern information system and technologies, 2017)
У статті розглянуто сучасні інструменти розробки web-сайтів. Проведено аналіз конструкторів сайтів та систем керування контентом, визначено їх переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання різних інструментів створення web-сайтів відповідно до потреб замовника.