АВТОМАТИЗОВАНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА «ОБЛІК ХВОРИХ З ПОРУШЕННЯМ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ» (Modern information system and technologies, 2017)
Електронні історії хвороб, тобто електронні медичні карти — це революція у системі охорони здоров'я. На сучасному рівні розвитку інформаційних технологій використання комп’ютера для збереження будь-яких видів інформації стає єдиним засобом, що надає широкі можливості керування інформацією. Проте, залишаються ті області діяльності, де майже не застосовуються сучасні технологія для обліку та керування інформацією. Застарілий та непродуманий механізм взаємодії людини з інформаційною системою стримує впровадження нових технологій і зменшує вигоду від їх застосування.Мною  було досліджено інформаційну систему Полтавського обласного санаторію для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. В основі діяльності санаторію лежить здійснення лікування. Санаторне лікування являє собою організаційно прогресивну формою медичної реабілітації дітей із сколіозом та іншою ортопедичною патологією.