РОЗРОБКА САЙТА З ПРОДАЖУ ТА ВИГОТОВЛЕННЯ МИСТЕЦЬКИХ ТОВАРІВ СУЧАСНИМИ ЗАСОБАМИ ПРОГРАМУВАННЯ (Modern information system and technologies, 2017)
Актуальність роботи полягає в тому, що розвиток сучасних інформаційних технологій відкриває для користувачів найширший ринок різноманітних товарів та послуг, дозволяє більш глибоко оцінити асортимент пропонованої продукції та надає можливість придбати їх в один клік не покидаючи стіни власної квартири. За допомогою сучасних мов, засобів та методів програмування створений дієвий та конкурентоспроможний сайт з продажу і виготовлення мистецьких товарів.Ключові слова: інтернет-магазин, парадигма MVC, framework Yii2, мова програмування PHP, біжутерія.Актуальность работы заключается в том, что развитие современных информационных технологий открывает для пользователей широкий рынок различных товаров и услуг, позволяет более глубоко оценить ассортимент предлагаемой продукции и дает возможность приобрести их в один клик не покидая стены собственной квартиры. С помощью современных языков, средств и методов программирования создан действенный и конкурентоспособный сайт по продаже и изготовлению художественных товаров.Ключевые слова: интернет-магазин, парадигма MVC, framework Yii2, язык программирования PHP, бижутерия.The urgency of the work lies in the fact that the development of modern information technologies opens up a wide market for various goods and services for users, allows a more in-depth evaluation of the range of products offered and gives the opportunity to purchase them in one click without leaving the walls of their own apartment. With the help of modern languages, tools and programming methods, an effective and competitive site for the sale and production of artistic products has been created.Keywords: online store, MVC paradigm, framework Yii2, programming language PHP, costume jewelery.