МОДЕЛЮВАННЯ ЛОГІЧНИХ ФУНКЦІЙ ДИСКРЕТНОГО ПЕРЕТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЗАСОБАМИ КОМП’ЮТЕРНОЇ МАТЕМАТИКИ (Modern information system and technologies, 2016)
В даній статті розглядаються блоки для обчислення ряду операцій та функцій з вхідними та вихідними портами для типів даних signed 32 bits та floating point 32 bits з відповідною таблицею формування тест – кейсів.Ключові слова: блок, Simulink, тест – кейс, тип даних, порт, Matlab.