РОЗРОБКА ВЕБ-СЕРВІСУ ДЛЯ ПОЧАТКОВОГО АНАЛІЗУ НАДІЙНОСТІ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТОДУ ВИЗНАЧЕННЯ МОДЕЛЕЙ НАДІЙНОСТІ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ (Modern information system and technologies, 2016)
Анотація відсутня