МІНІАТЮРИЗАЦІЯ НА ОСНОВІ ЕЛЕКТРИЧНО-МАЛИХ АНТЕН (Modern information system and technologies, 2016)
В роботі проаналізовані сучасні напрямки мініатюризації антенних рішень телекомунікаційних систем передачі. Розглянуті особливості моделювання електрично-малих антен на базі петльових меандрових структур, в т. ч. 3D-формфактору. Для визначення ефекту мініатюризації проводилось порівняння з класичними напівхвильовим вібратором та фрактальною антеною на основі кривої Коха.