АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ОПТИЧНИХ МЕРЕЖ (Modern information system and technologies, 2016)
У статті розглядаються основні особливості побудови технології PON, наводиться аналіз архітек тури та проектування пасивних оптичних мереж.