ПОБУДОВА VPN КАНАЛУ ДЛЯ ІТ КОМПАНІЇ (Modern information system and technologies, 2016)
У статті розглянуто питання створення віддаленого доступу до мережі ІТ компанії шляхом побудови VPN каналу. Розглянуто способи технічної реалізації VPN та схеми маршрутизації при побудові віддаленого доступу до мережі компанії.