ОПТИМІЗАЦІЯ САЙТУ КАФЕДРИ (Modern information system and technologies, 2016)
У статті розглянуті деякі аспекти та проблеми доступу до інформації, які можна висвітлити на прикладі роботи сайту кафедри.