Оптимізація коду мови JavaScript: проблеми і перспективи (Modern information system and technologies, 2016)
В статті було розглянуто та виділено проблеми неоптимізованого коду, написаного мовою JavaScript. Проаналізовано способи і методи їх ефективного вирішення. Виявлено переваги і недоліки для оптимізації коду від використання framework’ів і додаткових бібліотек. Проаналізовані переваги використання збірників front-end’у, їх ефективність і продуктивність.