АНАЛІЗ СТВОРЕННЯ АНІМАЦІЇ НА WEB-СТОРІНКАХ ЗАСОБАМИ CSS ТА JAVASCRIPT (Modern information system and technologies, 2016)
У статті розглянуто деякі технології створення анімації у web засобами CSS та JavaScript. Проведений порівняльний аналіз інструментів анімування web-сторінок, досліджені сфери використання тієї чи іншої технології у відповідності до поставленої задачі та вимог.