ПРОЕКТ АВТОМАТИЗАЦІЇ ОБЛІКУ РУХУ ТОВАРНО-МАТЕРІАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ (Modern information system and technologies, 2016)
У статті представлено розробку автоматизованої інформаційної системи обліку руху товарно-матеріальних цінностей на виробничому підприємстві, визначено її основні функції та принципи роботи. Розглянуто існуючі зарубіжні аналоги автоматизованих систем для виробничих підприємств.  Ключові слова: автоматизована інформаційна система, виробниче підприємство.