СПЕКТРАЛЬНИЙ АНАЛІЗ СИГНАЛІВ В АПАРАТУРІ ОБРОБКИ СИГНАЛІВ (Modern information system and technologies, 2015)
У статті розглянуто питання вибору системи базисних функцій. Також описано ознаки класифікації сигналів і  методику експерименту щодо використання базису КПФ.  Ключові слова: швидке перетворення Фур’є(ШПФ), цифрові процесори обробки сигналів(ЦПОС), дискретні експоненційні функції(ДЕФ), дискретне ортогональне перетворення(ДОП), комплексні прямокутні функції(КПФ).