АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СИСТЕМ ОХОРОННОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ (Modern information system and technologies, 2015)
В даній статті проведено аналіз існуючих систем охоронної сигналізації, приведені їх переваги та недоліки та способи застосування.